top of page

Om os

Hvem er Team NIBO?

Vi har startet Team NIBO Kørestolsdans, fordi vi gerne vil udvide kendskabet til kørestolsdans, da der ikke er mange der kender til det, og ikke mindst vise at man sagtens kan danse på trods af at man sidder i kørestol.

Team NIBO Kørestolsdans består af Nina Breum og Bo Christiansen, og vi har begge danset siden 2014.

Bo er normal gående, og jeg er rygmarvsskadet med dertilhørende udfordringer, og noget af det som altid kan gøre mig glad er min dans.

Vi har danset sammen i 7 år som duo, dvs. hvor Bo sætter sig i en manuel kørestol. Vi elsker at konkurrere, mærke stemningen og ikke mindst fællesskabet man får med de andre dansere. Det er bl.a. det vi gerne vil give videre i Team NIBO Kørestolsdans

Nina Breum og Bo Christiansen, Team NIBO Kørestolsdans

Vi deltager i konkurrencer i bl.a. Holland, Slovakiet, Malta, Tyskland, Danmark og Tjekkiet.

Vi holder også oplæg, workshops og opvisning i kørestolsdans for foreninger, firmaer, højskoler og lign.

Ring eller skriv for mere information på tlf 51885904 / mail teamnibo@gmail.com

Historien bag..

Jeg havde aldrig hørt om kørestolsdans før min veninde fortalte mig om det i 2014. Det lød interessant men jeg kunne ikke rigtig forestille mig hvordan det kunne se ud, fuldstændig som langt de fleste andre der heller ikke har hørt om kørestolsdans før. 

Jeg var ude og se en opvisning og var med det samme begejstret og helt klar på at starte. Det blev meget hurtigt en kæmpe interesse og deltog kort efter i konkurrencer både som duo (to kørestole sammen) og i linedance. Jeg begyndte med at undervise i 2016

Bo og jeg mødte hinanden til dans i 2014, hvor han var med som hjælper, men begyndte hurtigt at sætte sig i en kørestol og være en fast del af holdet. Vi begyndte at danse sammen som fast par i 2017 og deltage i konkurrencer.


I 2018 startede Bo og jeg Team NIBO Kørestolsdans fordi vi gerne ville udbrede kendskabet til kørestolsdans og lave et hold hvor man kan møde andre ligesindede, træne dans, høre noget god musik og have det sjovt.

Team NIBO opvisning til Dansens Dag, Roskilde 2019
bottom of page